Nieuwsoverzicht

OPEN DAG TWR IN BARNEVELD OP 23 OKTOBER

Trans World Radio (TWR) organiseert op donderdagmiddag 23 oktober een Open Dag met gastspreker Charia You (TWR Cambodja). U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen achter de schermen van TWR en meer te horen over het werk van TWR.
De oma van gastspreker Charia You overleefde als één van de weinige christenen het Pol Pot regime. Charia is een derde-generatie christen. Dat is zeer zeldzaam in Cambodja. Zij zal vertellen over haar land en het werk van TWR onder de kinderen in Cambodja.

Lees het bemoedigende en inspirerende interview met zuster B. uit Iran.

Vrouwen uit Iran

Lees het bemoedigende en inspirerende interview met zuster B. uit Iran.

Zij maakt programma’s voor vrouwen in Iran. Dit interview staat in het september nummer van ‘De Hervormde Vrouw’.

Klik hier om het interview te lezen.

 

 

 

Thema: Vrouwen
Regio: Midden-Oosten

Tijdens Open Monumentendag opent TWR haar deuren

Trans World Radio (TWR) biedt op zaterdag 13 september geïnteresseerden de mogelijkheid een bezoek te komen brengen aan hun kantoor op Kasteel de Schaffelaar.

Om 11.00, 12.00, 14.00 en 15.00 uur worden er presentaties gehouden over het kasteel uit 1852 en over het werk van TWR. Bezoekers kunnen luisteren naar inspirerende en bemoedigende verhalen van luisteraars. Trans World Radio heeft ook een eigen winkel in het pand waar bezoekers kunnen rondsnuffelen. De totale opbrengst is bestemd voor het werk van TWR.

Christelijke organisaties samen solidair met Irakese en Syrische christenen

Trans World Radio* is één van de initiatiefnemers van de beweging #WeAreN. Acht christelijke organisaties slaan vanaf vandaag de handen ineen om aandacht te vragen voor de situatie van christenen in Irak en Syrië en op te roepen tot verbondenheid en gebed. Het logo van #WeAreN is het 'nasraniteken', dat door strijders van IS gebruikt werd om de huizen van christenen te markeren. Er is een gezamenlijke website ontwikkeld: www.WeAreN.nlLees hieronder een persbericht over #WeAreN.

Regio: Midden-Oosten

TWR programma gericht op bestrijding van Ebola epidemie

Ook Trans World Radio (TWR) zet zich volop in voor de strijd tegen het dodelijke Ebola virus in West Afrika waaraan inmiddels 1200 mensen zijn overleden. Zodoende dat het radioproject ‘Ebola Alarm’ is gelanceerd, een programma dat voorlichting geeft over de ziekte en hoe deze te voorkomen.

Thema: Gezondheid
Regio: Afrika

Bij Naar Buiten-beurs met TWR de lucht in!

Ook dit jaar is TWR weer aanwezig op de Naar Buiten beurs in Barneveld. Kom gezellig langs bij onze stand voor de ingang van Huize de Schaffelaar. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een ballonvaart voor 2 personen!

Hebt u altijd al een kijkje willen nemen op ons kantoor? Dat kan!
Iedere beursmiddag om 14:30 uur bent u van harte welkom in Huize de Schaffelaar voor een presentatie over het werk van TWR en een korte rondleiding.

Regio: Europa

Website voor migranten uitgebreid tot zeventien talen

Barneveld- Samen met de christelijke organisaties  Stichting Gave en Gospel Recordings Nederland  biedt Trans World Radio vanaf 8 juli 2014 een nieuwe versie van www.mijntaal.net aan. Deze site wordt gebruikt voor evangelisatiewerk onder migranten en vluchtelingen in Nederland.

Regio: Europa

Zijn we er klaar voor als Noord-Korea open gaat? TWR bereidt zich voor

Veel mensen vragen zich af: ‘Wanneer zal Noord-Korea opengaan?’. Maar dat is niet de juiste vraag. Nee, we moeten ons afvragen: ‘Is de Kerk klaar om het land te dienen, wanneer Noord-Korea opengaat?’ TWR bereidt zich nu al voor op het moment dat Noord-Korea opengaat.

Regio: Azie

Jaarverslag 2013: Nieuwe studio’s in Pakistan en Thailand

Barneveld, 26 mei 2014

Gebed en woorden van hoop nodig in ondergelopen Servië

Het TWR team in Servië vraagt gebed voor de regio waar de overstroming verschillende dorpen heeft verwoest. De overstroming heeft tientallen levens geëist en mensen zijn uit hun huizen verdreven.

Een gebied van ruwweg 22.000 vierkante kilometer – groter dan het hele land Israël of Slovenië – staat onder water. Het gebied omvat delen van Servië, Bosnië en Herzegovina, en Kroatië. Vee en bouwland is ondergelopen. De regenval is naar men zegt de zwaarste in 120 jaar.

Regio: Europa