Nieuwsoverzicht

TWR aanwezig in Ebola-crisis gebied

Trans World Radio(TWR) is in het door Ebola geteisterd gebied aanwezig. Zowel via de ether als op de grond. Dit vertelt Trans World Radio directeur van West- en Centraal Afrika Abdoulaye Sangho in een interview met ABC News in Amerika. De programma’s van TWR helpen de mensen hoe om te gaan met de grote angst en paniek die er is rond deze dodelijke ziekte.

Thema: Gezondheid
Regio: Afrika

OPEN DAG TWR IN BARNEVELD OP 23 OKTOBER

Alle gasten enorm bedankt voor uw komst!

Klik hier voor een impressie van de open dag oktober 2014.

 

 

 

Lees het bemoedigende en inspirerende interview met zuster B. uit Iran.

Vrouwen uit Iran

Lees het bemoedigende en inspirerende interview met zuster B. uit Iran.

Zij maakt programma’s voor vrouwen in Iran. Dit interview staat in het september nummer van ‘De Hervormde Vrouw’.

Klik hier om het interview te lezen.

 

 

 

Thema: Vrouwen
Regio: Midden-Oosten

Tijdens Open Monumentendag opent TWR haar deuren

Trans World Radio (TWR) biedt op zaterdag 13 september geïnteresseerden de mogelijkheid een bezoek te komen brengen aan hun kantoor op Kasteel de Schaffelaar.

Om 11.00, 12.00, 14.00 en 15.00 uur worden er presentaties gehouden over het kasteel uit 1852 en over het werk van TWR. Bezoekers kunnen luisteren naar inspirerende en bemoedigende verhalen van luisteraars. Trans World Radio heeft ook een eigen winkel in het pand waar bezoekers kunnen rondsnuffelen. De totale opbrengst is bestemd voor het werk van TWR.

Christelijke organisaties samen solidair met Irakese en Syrische christenen

Trans World Radio* is één van de initiatiefnemers van de beweging #WeAreN. Acht christelijke organisaties slaan vanaf vandaag de handen ineen om aandacht te vragen voor de situatie van christenen in Irak en Syrië en op te roepen tot verbondenheid en gebed. Het logo van #WeAreN is het 'nasraniteken', dat door strijders van IS gebruikt werd om de huizen van christenen te markeren. Er is een gezamenlijke website ontwikkeld: www.WeAreN.nlLees hieronder een persbericht over #WeAreN.

Regio: Midden-Oosten

TWR programma gericht op bestrijding van Ebola epidemie

Ook Trans World Radio (TWR) zet zich volop in voor de strijd tegen het dodelijke Ebola virus in West Afrika waaraan inmiddels 1200 mensen zijn overleden. Zodoende dat het radioproject ‘Ebola Alarm’ is gelanceerd, een programma dat voorlichting geeft over de ziekte en hoe deze te voorkomen.

Thema: Gezondheid
Regio: Afrika

Bij Naar Buiten-beurs met TWR de lucht in!

Ook dit jaar is TWR weer aanwezig op de Naar Buiten beurs in Barneveld. Kom gezellig langs bij onze stand voor de ingang van Huize de Schaffelaar. Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een ballonvaart voor 2 personen!

Hebt u altijd al een kijkje willen nemen op ons kantoor? Dat kan!
Iedere beursmiddag om 14:30 uur bent u van harte welkom in Huize de Schaffelaar voor een presentatie over het werk van TWR en een korte rondleiding.

Regio: Europa

Website voor migranten uitgebreid tot zeventien talen

Barneveld- Samen met de christelijke organisaties  Stichting Gave en Gospel Recordings Nederland  biedt Trans World Radio vanaf 8 juli 2014 een nieuwe versie van www.mijntaal.net aan. Deze site wordt gebruikt voor evangelisatiewerk onder migranten en vluchtelingen in Nederland.

Regio: Europa

Zijn we er klaar voor als Noord-Korea open gaat? TWR bereidt zich voor

Veel mensen vragen zich af: ‘Wanneer zal Noord-Korea opengaan?’. Maar dat is niet de juiste vraag. Nee, we moeten ons afvragen: ‘Is de Kerk klaar om het land te dienen, wanneer Noord-Korea opengaat?’ TWR bereidt zich nu al voor op het moment dat Noord-Korea opengaat.

Regio: Azie

Jaarverslag 2013: Nieuwe studio’s in Pakistan en Thailand

Barneveld, 26 mei 2014