Nieuwsoverzicht

Website voor migranten uitgebreid tot zeventien talen

Barneveld- Samen met de christelijke organisaties  Stichting Gave en Gospel Recordings Nederland  biedt Trans World Radio vanaf 8 juli 2014 een nieuwe versie van www.mijntaal.net aan. Deze site wordt gebruikt voor evangelisatiewerk onder migranten en vluchtelingen in Nederland.

Regio: Europa

Zijn we er klaar voor als Noord-Korea open gaat? TWR bereidt zich voor

Veel mensen vragen zich af: ‘Wanneer zal Noord-Korea opengaan?’. Maar dat is niet de juiste vraag. Nee, we moeten ons afvragen: ‘Is de Kerk klaar om het land te dienen, wanneer Noord-Korea opengaat?’ TWR bereidt zich nu al voor op het moment dat Noord-Korea opengaat.

Regio: Azie

Jaarverslag 2013: Nieuwe studio’s in Pakistan en Thailand

Barneveld, 26 mei 2014

Gebed en woorden van hoop nodig in ondergelopen Servië

Het TWR team in Servië vraagt gebed voor de regio waar de overstroming verschillende dorpen heeft verwoest. De overstroming heeft tientallen levens geëist en mensen zijn uit hun huizen verdreven.

Een gebied van ruwweg 22.000 vierkante kilometer – groter dan het hele land Israël of Slovenië – staat onder water. Het gebied omvat delen van Servië, Bosnië en Herzegovina, en Kroatië. Vee en bouwland is ondergelopen. De regenval is naar men zegt de zwaarste in 120 jaar.

Regio: Europa

Vanavond inspirerende bijeenkomst met Marli Spieker over Project Hannah in Somalië en Nederland.

Graag nodigt Trans World Radio u uit voor een Project Hannah avond.

Thema: Vrouwen
Regio: Afrika

Syriërs snakken naar veilige haven

Een gifgasaanval in 2013, de gevaarlijkste plek voor kinderen op aarde, moeizame voedselhulp… Het is de angstige realiteit in het door oorlog geteisterde Syrië. Toch verricht een groepje Syriërs in het hart van deze gewonde natie trouw hun werk voor Gods Koninkrijk. Ze trotseren routes vol oorlogschaos en wetteloosheid.

Regio: Midden-Oosten

Open Dag met spreker uit Oekräine en zanger Christian Verwoerd

Open Dag TWR met spreker Olesya Vasylenko (TWR Oekraïne) en zanger Christian Verwoerd met als thema ‘Hoop op herstel’

Het programmaboekje kunt u hier downladen en uitprinten.

Goed nieuws over nieuwe zender voor Pakistan en Afghanistan!

Barneveld, 27 maart 2014

In het voorjaar van 2012 heeft TWR, na een lange periode van bidden en voorbereiding, de vergunning gekregen om een grote zender te gaan bouwen op een geheime locatie in Zuid Azië. In de afgelopen twee jaar is er hard gewerkt om deze zender gereed te maken om te kunnen gaan uitzenden naar meer dan 200 miljoen mensen. Er is nu goed nieuws te melden:

Regio: Azie

Verzoening voor Oekraïne

Update Oekraïne

Naar aanleiding van de situatie in Oekraïne, is TWR Oekraïne op dit moment bezig met het produceren van een nieuwe serie pastorale uitzendingen, genaamd ‘Verzoening voor Oekraïne’. Het programma wordt via radio, internet en sociale media over heel Oekraïne uitgezonden. 

Thema: Leiderschap
Regio: Europa

1000e keer De Bijbel door met Cor Weeda op 11 maart!

Cor Weeda blikt terug na duizendste uitzending

In vijf jaar tijd leidt presentator Cor Weeda onze Nederlandse luisteraars de complete Bijbel door. Iedere werkdag leest en bespreekt hij een nieuw Bijbelgedeelte.

Regio: Europa