Nieuwsoverzicht

Open Dag met spreker uit Oekräine en zanger Christian Verwoerd

Open Dag TWR met spreker Olesya Vasylenko (TWR Oekraïne) en zanger Christian Verwoerd met als thema ‘Hoop op herstel’

Trans World Radio (TWR) heeft zaterdag 10 mei een Open Dag in Barneveld. Olesya Vasylenko, afkomstig uit Kiev Oekraïne, komt vertellen over de huidige situatie in de Oekraïne en wat voor impact dit heeft op de kerk en luisteraars van TWR in dit land. Ook zal er een mini concert gegeven worden door gospelzanger Chrisian Verwoerd.

Goed nieuws over nieuwe zender voor Pakistan en Afghanistan!

Barneveld, 27 maart 2014

In het voorjaar van 2012 heeft TWR, na een lange periode van bidden en voorbereiding, de vergunning gekregen om een grote zender te gaan bouwen op een geheime locatie in Zuid Azië. In de afgelopen twee jaar is er hard gewerkt om deze zender gereed te maken om te kunnen gaan uitzenden naar meer dan 200 miljoen mensen. Er is nu goed nieuws te melden:

Regio: Azie

Verzoening voor Oekraïne

Update Oekraïne

Naar aanleiding van de situatie in Oekraïne, is TWR Oekraïne op dit moment bezig met het produceren van een nieuwe serie pastorale uitzendingen, genaamd ‘Verzoening voor Oekraïne’. Het programma wordt via radio, internet en sociale media over heel Oekraïne uitgezonden. 

Thema: Leiderschap
Regio: Europa

1000e keer De Bijbel door met Cor Weeda op 11 maart!

Cor Weeda blikt terug na duizendste uitzending

In vijf jaar tijd leidt presentator Cor Weeda onze Nederlandse luisteraars de complete Bijbel door. Iedere werkdag leest en bespreekt hij een nieuw Bijbelgedeelte.

Regio: Europa

Café Tinto kijkers geven dominee in Kenia een brommer

Apeldoorn – Café Tinto-kijkers (programma van Family7)  hebben in de uitzending van woensdag 5 maart een dominee in Kenia een brommer gegeven. Via het nieuwe crowdfund-platform ActHope.com was er een mogelijkheid om het project van Trans World Radio (TWR) te ondersteunen.

Regio: Afrika

GEBED NODIG! TWR Oekraïne directeur geeft verslag.

In de afgelopen weken zijn de spanningen geëscaleerd in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Wat begon als een vreedzaam protest voor nauwere banden met de Europese Unie liep uit in een hardhandige politieoptreden tegen de demonstranten. Dit resulteerde erin dat de demonstranten het belangrijkste plein in Kiev gingen bezetten. Vervolgens opende de Berkut, de elite oproerpolitie, het vuur op de menigte burgers die waren gewapend met stokken en geïmproviseerde schilden.

Regio: Europa

Ontmoet TWR op de Familiedagen in Hardenberg

TWR zal van woensdag 26 t/m vrijdag 28 februari aanwezig zijn met een stand op de Familiedagen in Hardenberg.

Kom naar de stand en maak kennis met het werk van TWR.

Speciaal voor u hebben we een leuke beursaanbieding: Vul uw adres in en ontvang GRATIS het boekje 'Ik ben met je' met 13 waargebeurde verhalen van luisteraars van TWR.

Voor meer info en de locatie kijk op www.familiedagen.nu

TWR team bezoekt opnieuw getroffen gebied op de Filippijnen

Verspreiding van negenhonderd radio’s

Van 19 t/m 25 januari bracht het team van TWR voor de tweede keer een bezoek aan de getroffen gebieden in Palo, de stad Tacloban en Balangkayan. Beide gebieden zijn zwaar getroffen door de tyfoon Haiyan in november afgelopen jaar. Ook toen bracht TWR water, voedsel en radio’s.

Thema: Leiderschap
Regio: Azie

TWR stapt over op SEPA

Trans World Radio is overgestapt op SEPA.

SEPA is het nieuwe Europese systeem van betalen. Dit houdt in dat iedereen, ook TWR, moet voldoen aan nieuwe Europese regels die de donateurs beter beschermt. Alle Nederlandse bankrekeningnummers worden gewijzigd in een Europees 18-cijferig bankrekeningnummer (IBAN) en er zijn wijzigingen in de incassoprocedure. 

Wat betekent dit voor u?
Dit is afhankeljk van de manier van geven:

Bijbelverhaal wordt verteld in Sri Lanka via 9 FM-stations

TWR bereikt boeddhistisch Sri Lanka


Barneveld – In het boeddhistische Sri Lanka, waar christenvervolging schrikbarend toeneemt, is Trans World Radio (TWR) deze week begonnen met christelijke uitzendingen via negen FM-stations. Open Doors meldt 8 januari dat Sri Lanka de top 50 Ranglijst Christenvervolging is binnengekomen op plek 29.

Thema: Leiderschap
Regio: Azie